Horoscop Horoscop Leu 05.10.2019

Pasiunea este in mintea ta astazi. Vei dori sa te alaturi unui partener romantic. Nu te mira daca seara se va transforma intr-o conversatie lunga, implicata si foarte intima, dezvaluind secrete pe care credeai ca nu le vei mai repeta nimanui. Ai putea invata si unele lucruri destul de surprinzatoare, desi nimic care sa iti schimbe sentimentele.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Planurile tale se confrunta cu o opozitie dura astazi. Ai mers mai departe intr-un ritm lent si constant, dar vei descoperi ca tensiunea abraziva apare cu atat mai mult cu cat incerci sa iti fortezi vointa asupra celorlalti. Un blocaj este destul de probabil datorita faptului ca exista forte puternice care preseaza. Nimeni nu are chef sa cedeze acum.

Horoscop Leu 05.10.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului