Horoscop Horoscop Leu 05.12.2023

Astazi, aspectele spirituale ies in prim-plan. Vei dori sa te dedici studiului unei discipline spirituale sau metafizice care iti atrage cel mai mult. Prietenii sau un grup ar putea sa se alature tie. A intalni alti oameni ar putea stimula intelectul, imaginatia si spiritul tau. La sfarsitul zilei, noteaza-ti gandurile. Fa o plimbare lunga pentru a-ti elibera mintea si a te ajuta sa adormi.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Astazi iti doresti sa iesi in evidenta, asta chiar daca trebuie sa-i subminezi pe ceilalti. Prietenii apropiati nu privesc cu ochi buni incercarile tale de a fi apreciat de cei din jur, ba chiar li se pare ca devii de-a dreptul obsedat de atentie. Tu in schimb, iti urmaresti cu mare grija obiectivul si esti sigur ca mergi pe drumul cel bun.

Horoscop Leu 05.12.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului