Horoscop Horoscop Leu 06.04.2018

Nu cheltui mai mult decat iti permiti. Daca se intampla sa te afli intr-o multime de cumparatori entuziasti, acest lucru ar putea fi un dezastru pentru finantele tale daca te lasi prins in frenezie. Pe de alta parte, poate ca vei primi o recompensa pentru munca grea pe care ai depus-o in ultima vreme. Poate vei gasi un cadou ce nu va costa prea multi bani.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 20 – 26 ianuarie 2020

Comportamentul nevrotic din prima parte a saptamanii se datoreaza acumularii de presiune intensa pe care o vei simti din cauza unei persoane din cercul tau de prieteni. Spre sfarsitul saptamanii vei simti o stare de liniste si un sentiment de echilibru interior. Este momentul perfect pentru a rezolva problemele personale sau din relatiile recente.

Horoscop Leu luna ianuarie 2020

Datorita faptului ca luna aceasta vezi totul foarte clar , va fi o perioada extraordinara de inflorire pe plan profesional. Vei gasi limpezime si in anumite situatii conflictuale care pana acum pareau iremediabile. Datorita muncii, lina aceasta vei avea multa energie si de cele mai multe ori lucrurile par sa iasa bine destul de simplu. Din punct de vedere sentimental ai toate sansele sa te intalnesti fata in fata cu trecutul, care pare sa-ti dea ceva emotii. Daca vei gandi rational vei ajunge la concluzia ca ceea ce a fost in trecut acolo trebuie sa ramana, si asta ar fi o idee foarte buna.

Horoscop de ieri

O clasa, o prelegere sau un atelier s-ar putea dovedi azi fascinant si stimulant pentru tine. Planurile de calatorie intr-o tara indepartata sau straina, poate in compania prietenilor sau a membrilor familiei, ar putea fi confirmate, ceea ce ar trebui sa te faca sa te simti cu adevarat bine! Relatiile tale par calde, de sustinere si stabile, chiar si cele cu oameni care traiesc departe de tine. Incearca sa te distrezi!

Horoscop Leu 06.04.2018

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului