Horoscop Horoscop Leu 06.08.2019

O zi ca azi ar trebui sa iti ofere demonstratia perfecta a unui vechi adevar – oamenii uita rapid de dificultatile pe care le-au avut in viata si isi amintesc perioadele de fericire uitate de multa vreme. Vei fi plin de energie in aceasta zi. Intrebarea de acum este ce vei face cu ea? Exista multe domenii in care iti poti consuma energia. Trebuie sa incepi de la zero.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Unele esecuri pe care probabil le-ai experimentat in ultimele zile ar putea sa te faca sa te simti putin frustrat azi. Poate simti ca ai fost prea grabit sau neglijent si ai fi putut face lucrurile mai bine. Nu deveni obsedat de asta. Afla ce ai gresit, invata din asta si mergi mai departe. Prea multa negativitate indreptata catre tine este posibil sa saboteze eforturile viitoare, mai degraba decat sa le ajute.

Horoscop Leu 06.08.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului