Horoscop Horoscop Leu 06.08.2022

S-ar putea sa te simti putin obosit, ca si cum nu ai primit suficiente vitamine sau odihna. Acesta nu este cel mai bun moment pentru a iti lasa sanatatea sa se duca pe rapa. Poate simti ca incepi sa pierzi evidenta problemelor care sunt importante pentru tine, cum ar fi educatia copiilor tai. Incearca sa incetinesti putin din ceea ce faci, chiar daca vrei sau nu. Astazi, ar fi bine sa incerci sa acorzi prioritate tuturor detaliilor obisnuite din viata ta de zi cu zi.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Daca faci parte dintr-o clasa sau orice fel de activitate de grup sau situatie sociala, fii pregatit sa observi certuri intre oamenii de acolo. Ai putea gasi acest lucru contraproductiv si inutil. S-ar putea sa fii tentat sa incerci sa intri si sa opresti orice tensiune. Cel mai bine e sa stai in afara ei. Rezolva-ti frustrarea mergand acasa. O sa te simti mai bine.

Horoscop Leu 06.08.2022

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului