Horoscop Horoscop Leu 06.10.2020

O ruda mai in varsta te va cauta pentru a iti cere ajutorul intr-o problema personala. Desi esti o persoana foarte ocupata, ar fi bine sa iti organizezi sarcinile astfel incat sa nu iti neglijezi rudele. Spre seara vei fi invitat la o onomastica ceea ce te va agita putin, din cauza ca nu stii ce cadou sa cumperi.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Vei fi nevoit sa faci unele deplasari scurte in vecinatate ceea ce ar putea duce la o intalnire intamplatoare cu cineva care ar putea fi de mare folos pentru tine in viitor. In urma acestei intalniri vei avea oportunitatea de a avansa sau de a imbunatati interesele educationale, artistice sau spirituale. Cand vei merge prin oras asigura-te ca te uiti la ce e mai bun pentru tine chiar daca mergi doar pana la un magazin alimentar.

Horoscop Leu 06.10.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului