Horoscop Horoscop Leu 07.11.2019

Ai o dispozitie grozava si iti vine sa te bagi in orice. Energia ta fizica este ridicata, asa ca este indicat un anumit exercitiu, eventual un sport. Poate doresti sa faci o scurta calatorie in oras sau sa incepi un nou curs de studiu. Entuziasmul si optimismul sunt mari, deci cerul este limita.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 18 – 24 noiembrie 2019

Vei gasi un echilibru intre eforturile pe care le depui la servici si timpul tau liber. Se face remarcata pasiunea pe care o ai pentru o persoana pe care o stii de multa vreme si ti a fost indiferenta pana acum. Vei adopta unele tactici noi de comunicare cu cei din jurul tau facandu-te extrem de apreciat. Puterea cuvintelor tale va putea convinge pe oricine ceea ce inseamna ca este un moment bun de a incerca sa semnezi noi parteneriate . Weekend-ul se anunta a fi unul linistit si relaxant si il vei petrece intr-un loc care pentru tine inseamna acasa!

Horoscop Leu luna noiembrie 2019

In aceasta luna exista oportunitati de venituri suplimentare, pe care le anticipai. Este posibil sa primesti o propunere pentru un nou loc de munca, mai bine platit sau vei face o afacere profitabila.Te vei bucura de experiente placute alaturi de persoane noi, care vor influenta actiunile tale cu caracter financiar.
Un avenimet legat de o persoana din familie iti va aduce multa bucurie. Anumite vesti legate de o nunta sau de aparitia unui nou membru te vor incanta. Unii dintre voi vor experimenta momente de ezitare sau de nesiguranta in ceeea ce priveste luarea unor decizii concrete in relatia de dragoste actuala.
Daca esti singur vei avea o intalnire romantica cu o persoana care locuieste la distanta.

Horoscop de ieri

Informatiile primite astazi ar putea face posibil sa iti schimbi locul de munca, resedinta sau cel putin modul in care crezi. S-ar putea sa te simti nervos in perspectiva, dar va fi bine. Nu iti fie frica sa mergi cu fluxul si sa faci modificari. Aceasta este singura piedica in cursul dezvoltarii tale personale.

Horoscop Leu 07.11.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului