Horoscop Horoscop Leu 08.01.2018

Se pare ca vei avea parte de o zi plina de evenimente placute. Exista posibilitatea sa fii avansat sau poti primi o marire de salariu. Orice ar fi, vei fi mandru de munca pe care ai depus-o pana acum la locul de munca. Spre finalul programului de munca vei avea ocazia sa cunosti un nou partener de afaceri ce va dori sa iti asculte ideile pe care le ai in legatura cu un nou proiect. Ar fi bine sa lasi emotiile la o parte si sa vorbesti deschis despre ceea ce gandesti.

Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Cineva de la locul tau de munca ar putea sa te gaseasca brusc foarte atragator si sa nu faca niciun secret din asta astazi. Cum reactionezi, desigur, depinde de tine, dar daca nu impartasesti sentimentele acestei persoane, nu raspunde pozitiv doar pentru ca te simti flatat. Acest lucru ar putea sa iti creeze probleme mai tarziu, in special daca aceasta persoana ocupa o pozitie de autoritate. Asteapta-te la persoana potrivita!

Horoscop Leu 08.01.2018

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului