Horoscop Horoscop Leu 08.02.2023

Frustrarea cauzata de intarzierile cu finalizarea unui proiect te poate face sa te indoiesti de abilitatile pe care le ai. Ar fi bine sa ai grija sa nu cazi in aceasta capcana. Nu este nimic in neregula cu abilitatile tale. Uita-te bine la ceea ce faci si incearca sa realizezi ce se intampla in jurul tau. Ingrijorarea cu privire la bani te poate face sa consideri amanarea unei activitati care inseamna mult pentru tine. Nu te panica. Foloseste-ti ingeniozitatea pentru a rezolva orice problema se va ivi.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Nu e totul linistit acasa astazi. Este tensiune in aer si nu poti scapa de sentimentul ca cineva minte. Esti un facator de pace prin fire, asa ca inclinatia ta este de a-ti suprima suspiciunile. In acest caz, instinctele tale sunt corecte. Persoana care retine informatii o face pentru binele tau si va veni la tine odata ce situatia a fost rezolvata. Puteti rade cu totii atunci.

Horoscop Leu 08.02.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului