Horoscop Horoscop Leu 09.01.2022

Astazi poti reusi in orice iti doresti. Trebuie doar sa ceri si exista sanse mari sa primesti. Se pare ca ai muncit extraordinar de mult in ultima vreme si cu siguranta ai nevoie de o marire de salariu, daca nu de o promovare. Aduna-ti gandurile, strange-ti dovezile de sustinere si cere ceea ce meriti. Daca dorinta pentru o mai mare recunoastere publica te sacaie, atunci ia masuri astazi pentru a te asigura ca esti mai mult timp in centrul atentiei.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Daca iti cauti un nou loc de munca, poate ca este ziua in care o vei gasi. "Norocos" este cuvantul care te reprezinta astazi! Fara a te incuraja sa juci loteria, poti fi siguri ca vei simti o crestere a increderii. Vei putea rezolva problemele mari sau mici cu practicitate si usurinta. Esti destul de norocos, nu-i asa?

Horoscop Leu 09.01.2022

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului