Horoscop Horoscop Leu 09.02.2020

Fa-ti cateva planuri de a scrie o scrisoare, o felicitare sau pentru a crea un pachet pentru cineva care este departe de tine in aceasta zi. Acest lucru poate fi foarte distractiv, mai ales daca persoana de la capatul celalalt nu asteapta nimic de la tine. Imagini, mestesuguri, prajituri, bomboane sau carti pot fi un pachet minunat pentru a trimite cuiva special. Chiar si o simpla felicitare poate sa lumineze cu adevarat ziua cuiva. Te vei distra facand acest lucru.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna septembrie 2020

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

Esti o persoana cu multe talente si astazi probabil vei descoperi inca unul. Livrarea unui nou echipament te face sa simti ca ti s-a oferit o jucarie pentru singura ta placere. Dar, o data ce l-ai pus in functiune, trebuie sa il predai colegilor tai de munca! Vor fi foarte impresionati de abilitatile tale tehnice.

Horoscop Leu 09.02.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului