Horoscop Horoscop Leu 09.02.2024

Este o zi excelenta pentru a lua decizii. Poti sta prea mult pe ganduri cand vine vorba de alegeri serioase. Prinde energia care curge din aspectele planetare de astazi, fa o lista cu lucrurile care trebuie sa fie decise in domeniile muncii, relatiilor si finantelor si parcurge lista unul cate unul. Nu-ti fie teama sa faci o greseala. Mai bine asa decat sa ratezi in intregime, nu crezi?

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Incercarile de a stapani un nou program de calculator sau alt tip de echipament high-tech pot parea ca nu duc nicaieri. S-ar putea sa incepi sa iti indoi abilitatile si, astfel, sa te simti foarte frustrat. Cu toate acestea, continua sa incerci. Nu esti in afara oricarui ajutor! Nu este nevoie decat de putina concentrare, atentie si perseverenta hotarata. S-ar putea sa merite si sa ceri ajutorul cuiva care stie mai multe despre asta.

Horoscop Leu 09.02.2024

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului