Horoscop Horoscop Leu 09.05.2021

Ar fi timpul sa faci un pas in spate astazi si sa le permiti si altor persoane sa ia parte la actiune. Daca nu stii ce sa faci, este simplu, o sesiune de cumparaturi poate fi destul de relaxanta. Nu uita sa faci si unele cadouri tinand cont ca este acea perioada a anului.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Nu fi atat de inspaimantator in afacerile altora astazi. Daca ar fi trebuit sa fii inclus in conversatie, ai fi fost invitat. Suspiciunea actiunilor si a motivelor altora nu le va face decat sa-si piarda increderea in tine. Pastreaza-ti ganduri abrazive si critice. Perfectiunea este un subiect fierbinte in mintea ta. Intelegi ca singura persoana pe care o poti controla in acel departament esti tu.

Horoscop Leu 09.05.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului