Horoscop Horoscop Leu 09.08.2020

Presiunea pentru ca sarcinile neterminate sa fie finalizate si cele noi incepute determina ca emotiile sa fie destul de ridicate. Toata lumea, inclusiv tu, poate sa se simta obosita si stresata, iar certurile pot izbucni din orice. S-ar putea sa fie cel mai bine daca te concentrezi pe sarcinile de la indemana si ignori vocile care se ridica in jurul tau. Acest lucru va mentine tensiunea arteriala la un nivel mic si ii va linisti pe cei pe care doresti sa-i impresionezi.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna septembrie 2020

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

Descoperirile spirituale te pot face sa te simti putin desconcertat. Indepartarea lemnului mort, cum ar fi traumele din trecut, s-ar putea sa iti spuna cateva lucruri despre tine cu care ai prefera sa nu te confrunti. Este vital sa le eliberezi pentru a progresa ca fiinta umana. Chiar daca sunt implicate lacrimi, aceasta este o evolutie pozitiva. Te vei simti mai fericit odata ce te vei fi eliberat.

Horoscop Leu 09.08.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului