Horoscop Horoscop Leu 09.08.2020

Presiunea pentru ca sarcinile neterminate sa fie finalizate si cele noi incepute determina ca emotiile sa fie destul de ridicate. Toata lumea, inclusiv tu, poate sa se simta obosita si stresata, iar certurile pot izbucni din orice. S-ar putea sa fie cel mai bine daca te concentrezi pe sarcinile de la indemana si ignori vocile care se ridica in jurul tau. Acest lucru va mentine tensiunea arteriala la un nivel mic si ii va linisti pe cei pe care doresti sa-i impresionezi.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi in care poti sa te odihnesti pe lauri, la propriu. Ai obtinut rezultate extraordinare in ultimele zile si ai castigat ceva timp Mergi sa vezi un film in mijlocul zilei. Ia-te la pranz si comanda un pahar cu cea mai buna sampanie. Ia-ti aceasta zi pentru a reflecta asupra realizarilor curente inainte de a te gandi la urmatorul proiect.

Horoscop Leu 09.08.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului