Horoscop Horoscop Leu 09.10.2019

Energia curge lin astazi si obstacolele par sa se fi dizolvat. Ai la dispozitie o cantitate mare de energie. Ai ganduri si emotii puternice care te sustin asa ca lucreaza cu partenerii si promoveaza-ti ideile. Vorbeste-ti pasiunile cu voce tare. Ajuta-ti visele sa se manifeste notandu-le.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 02 – 08 decembrie 2019

Saptamana aceasta accentul este pus pe tot ceea ce are legatura cu casa, familia si viata privata. Vei fi fericit si in largul tau si te vei bucura de ore linistite alaturi de cei dragi. Ai placerea de a redecora casa, de a cumpara perne pufoase sau aranjamente florale.
Este un moment potrivit pentru a face cumparaturi pentru sarbatori sau pentru a cumpara un cadou pentru cineva drag.

Horoscop Leu luna decembrie 2019

Astrele spun că în această lună puneți pe primul plan relația amoroasă și începeti să luați în serios obligațiile față de persoana iubita.
În sfera profesională ar fi benefic pentru dumneavostră să vă asumați mai multe riscuri, să luați inițiativă sau încercați să vă asumați mai multe responsabilități o să obsevați că veți fi apreciat pentru asta.
Ve-ți spune adio tuturor îngrijorărilor cu care vă confruntați din cauza banilor la mijlocul lunii.
Acum este momentul oportun pentru a vă face planuri de viitor, dar în același timp ai putea ieși din rutina zilnică să te răsfăți cu diferite activități și mici plăceri de ce nu.
Daca sunteți o persoană singură, exista șanse să vă găsiți un potențial partener, care vă va impresiona cu bunul simț si vă va face sa vă simțiți foarte bine in prezența lui.

Horoscop de ieri

Gasirea solutiilor nu va fi grea, datorita laturii tale de detectiv de azi. S-ar putea sa simti ca adevarul se afla sub suprafata. Uneori esti tentat sa sari peste toate lucrurile fara sa iei in considerare ceea ce se intampla mai jos. Astazi vei avea parte de o poveste complet diferita. Sentimentele tulburi si emotiile intense din adancul sufletului tau sunt subiecte fierbinti de ingrijorare.

Horoscop Leu 09.10.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului