Horoscop Horoscop Leu 10.02.2023

Universul te incurajeaza sa il asculti astazi. Aceasta nu este o zi buna pentru discursurile polemice. Nu este o zi in care sa ii faci pe altii sa treaca peste punctul tau de vedere. Asculta ceea ce spun prietenii, colegii si vecinii cu toata atentia si empatia de care poti da dovada. Intr-un final vei reusi sa intaresti legaturile cu toti si vei fi surprins de ceea ce vei putea sa inveti.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Vei fi pierdut in gandurile tale astazi, analizandu-ti viata si relatiile. Te vei intreba daca existenta ta respecta standardele. Te vei gandi la ce sa te astepti de la viitor si de la oamenii din jurul tau. Te afli intr-un cadru adecvat pentru a lua cateva decizii care pot sa iti schimbe viata.

Horoscop Leu 10.02.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului