Horoscop Horoscop Leu 10.03.2019

Poti sa te impiedici astazi in tot ceea ce faci, dar nu-ti fa griji. Acestea sunt lucruri de care esti capabil sa te ocupi. Partea dificila a situatiei este ca nici unul dintre aceste lucruri nu este legat de tine si este posibil sa nu ai absolut nici o intelegere a motivelor pentru care esti incercat. Incearca sa nu iei personal aceasta baricada.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 23 – 29 septembrie 2019

Cu Soarele in zodia ta in aceasta saptamana accentul va fi pus pe casa si familie. Pot aparea oferte imobiliare sau incepeti sa faceti reparatii la casa. De asemenea, vei consolida relatiile cu familia si vei organiza intalniri cu rudele. Acorda atentie unor persoane feminine mai invarsta din familie care par sa aiba anumite preocupari in ceea ce priveste viata ta.
Vei petrece mai mult timp cu persoana iubita dar vor aparea si cateva discutii mai aprinse intre voi.

Horoscop Leu luna septembrie 2019

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

Unele concepte noi care implica stiintele pe care incerci sa le studiezi pot fi dificile. S-ar putea sa fii un pic nerabdator cu tine insuti, considerand aceasta confuzie ca un simptom al somnului mental. Aceste idei ar putea fi doar noi pentru tine. Nu-ti fie teama sa ceri cuiva sa explice lucrurile. Exista momente in care auzul il face mai intelegator decat citind.

Horoscop Leu 10.03.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului