Horoscop Horoscop Leu 10.08.2023

Poate exista ceva sau cineva care incearca sa te incetineasca astazi. Poate ca acesta este un semn ca trebuie sa faci ceva. Nu lupta cu dorinta de a sta pe canapea si nu face nimic. Ia aceasta zi pentru a te inmuia intr-o baie fierbinte si pentru a iti reincarca spiritul. Posesiunile tale personale si securitatea sunt de mare importanta acum. Rasfata-te cu lucrurile bune pe care le ofera viata.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa fie nevoie sa faci un pas inapoi astazi si sa iti indrepti atentia spre interior si nu spre exterior. Cand vine vorba de dragoste, nu grabi lucrurile. Este nevoie de rabdare acum mai mult ca niciodata. Oamenii sunt mult mai emotionati decat de obicei si nu fi surprins daca cineva pe care il cunosti devine teritorial atunci cand un strain ii calca terenul privat.

Horoscop Leu 10.08.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului