Horoscop Horoscop Leu 10.09.2019

Nu astepta sa ai prea mult noroc cu calculatoarele de azi, mai ales cand vine vorba de scriere sau comunicare cu ceilalti. Defectiunile cu tehnologia te-ar putea demoraliza pe parcursul zilei. Daca doresti sa primiesti un mesaj din partea unui prieten, cel mai bun mod ar fi sa il vizitezi personal! Eforturile creative ar putea fi impiedicate intr-un fel. Astazi este o zi minunata pentru a te concentra din nou pe stilou si hartie.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 27 ianuarie-3 februarie 2020

Saptamana aceasta accentul este pus pe familie si viata privata. Este un moment bun pentru a te bucura de viata si pentru a acorda timp relatiilor apropiate. Vei avea timp sa refelectezi la anumite lucruri care s-au intamplat in viata ta si sa tragi concluziile. Conexiunea dintre Jupiter si Venus te vede apropiindu-te de cineva cu care poti discuta aproape orice si care pare sa aiba potential romantic.

Horoscop Leu luna ianuarie 2020

Datorita faptului ca luna aceasta vezi totul foarte clar , va fi o perioada extraordinara de inflorire pe plan profesional. Vei gasi limpezime si in anumite situatii conflictuale care pana acum pareau iremediabile. Datorita muncii, lina aceasta vei avea multa energie si de cele mai multe ori lucrurile par sa iasa bine destul de simplu. Din punct de vedere sentimental ai toate sansele sa te intalnesti fata in fata cu trecutul, care pare sa-ti dea ceva emotii. Daca vei gandi rational vei ajunge la concluzia ca ceea ce a fost in trecut acolo trebuie sa ramana, si asta ar fi o idee foarte buna.

Horoscop de ieri

Vei avea parte de o zi destul de complicata. Unele probleme de sanatate iti vor provoca mici neplaceri. In aceasta zi exista posibilitatea sa fii nevoit sa iei unele decizii importante ce iti vor schimba viitorul. Partenerul de viata iti va reprosa ca esti prea ocupat cu munca in loc sa petreci timp cu membrii familiei.

Horoscop Leu 10.09.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului