Horoscop Horoscop Leu 10.10.2020

Cand tensiunea creste, este posibil ca sentimentul tau de securitate sa se clatine. S-ar putea sa ai probleme cu alte persoane si ai putea fi tentat sa apelezi la mancare sau alcool pentru hrana interioara. Vindecarea nevoilor emotionale rasfatandu-te in acest fel iti poate atenua afectiunea pentru o vreme, dar nu este solutia generala. Rezolva-ti problemele cu persoanele implicate si nu incearca sa o faci pe stomacul gol.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Comunica astazi dintr-un spatiu centrat. Din fericire, natura zilei satisface nevoile si dorintele tale. Nu ar trebui sa lucrezi prea mult pentru a obtine ceea ce doresti. Lucrurile ar trebui sa vina la tine in mod natural. S-ar putea sa te intrebi de ce te-ai stresat inainte pentru ceva ce pare acum a fi doar o mica problema. Elibereaza constient ingrijorarile care sunt inca depozitate in corpul tau.

Horoscop Leu 10.10.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului