Horoscop Horoscop Leu 10.11.2023

O noua poveste de dragoste s-ar putea sa apara in viata ta. Un prieten vechi ar putea sa-ti devina brusc mai mult decat atat, ducand relatia intr-o directie complet noua. De asemenea, s-ar putea intampla si opusul. O iubire veche ar putea sa reapara si sa reanime latura intelectuala a relatiei tale, transformand o veche iubire intr-un nou prieten. Circumstantele din jurul tau se schimba, la fel si tu. Esti genul de persoana care le primeste cu bratele deschise!

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Stii ca ai sentimente profunde, adesea fara a le exprima cu voce tare. Desi recunosti importanta comunicarii, uneori nu te poti duce sa impartasesti ce este in inima ta din cauza modului in care oamenii ar putea reactiona. Din fericire, ai astazi o sansa sa dezlegi un set complex de emotii care se amesteca in subconstientul tau. La inceput, deschiderea poate parea ciudata, chiar infricosatoare, dar ai putea fi uimit de cat de bine te vei simti odata ce intri in amanunte.

Horoscop Leu 10.11.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului