Horoscop Horoscop Leu 11.02.2024

Un numar de persoane din domenii interesante, cum ar fi dreptul ar putea trece azi pe langa tine. Acest lucru ar putea implica locul tau de munca, sau poate acesti oameni participa la un eveniment social pe care il organizezi acasa. Oricare ar fi situatia, ar putea veni catre tine informatii fascinante si utile care iti pot schimba gandirea si o pot impinge subtil intr-o directie noua. Vei vrea sa profiti la maximum de aceasta. Distreaza-te!

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Banii si prietenia rareori se imbina. Tine acest lucru minte astazi daca un prieten te roaga sa ii oferi un imprumut. Ai face mai bine sa o ajuti sa elaboreze strategii pentru a castiga mai multi bani. Chiar daca iti place sa ajuti pe cei mai putin favorizati, o abordare temporara adesea face mai mult rau decat bine. Un imprumut rapid nu va rezolva problema fundamentala a prietenului tau legata de cheltuielile compulsive. Oferirea de a plati pentru consiliere ar fi un cadou de valoare durabila.

Horoscop Leu 11.02.2024

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului