Horoscop Horoscop Leu 11.03.2021

Startul zilei este potrivit pentru interactiunea sociala cu cei care iti impartasesc filozofia ta de viata, pentru divertisment sau munca creativa si pentru participarea la un eveniment informal. Toate surprizele neasteptate va fi de natura pozitiva. Daca te-ai nascut in mijlocul lunii Octombrie, toata dimineta vei fi sub vraja farmecului unui partener.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Ar trebui sa descoperi ca partea ta aventuroasa are sprijinul emotiilor tale. Aceste doua parti ale spiritului tau lucreaza in armonie pentru a te ajuta sa te intinzi dincolo de limitele tale. Viziteaza locuri noi si pune intrebari atunci cand nu intelegi ceva. Acesta este singurul mod in care vei invata, te vei dezvolta si vei creste mental si emotional. Nu presupune ca invatatul se opreste cand parasesti scoala.

Horoscop Leu 11.03.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului