Horoscop Horoscop Leu 11.07.2022

Nu presupune ca persoana pe care incerci sa o inviti la tine iti primeste mesajele. Poate ca ai asteptat un raspuns si ai ajuns sa crezi ca aceasta persoana te-a dat deoparte. Poate ca aceasta persoana nu intelege intrebarea pe care incerci sa o pui. Cand vine vorba de chestiuni de dragoste si romantism, va trebui sa spui lucrurile in fata.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Vei observa ca emotiile tale ajung intr-un punct culminant astazi. Nu te alarma, dar ai grija cu privire la agasarea oamenilor fara niciun motiv. S-ar putea sa te simti dat la o parte. Anumite cuvinte neintentionate te-ar putea impinge peste limita intr-o furie de emotie. Cuvintele dure rostite astazi pot deteriora relatiile cu ceilalti pentru mult timp, asa ca ramai tacut.

Horoscop Leu 11.07.2022

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului