Horoscop Horoscop Leu 11.09.2022

O maree in crestere ridica toate barcile. Cand cineva apropiat se confrunta cu o nenorocire sau mai ales noroc, efectul de unda ajunge la tine. Schimbarea este in aer. In timp ce tot ce se intampla este pozitiv, uneori pare ca merge prea repede. Te simti putin dezechilibrat, cu putin timp sau deloc sa te adaptezi. Acorda-ti timp sa te adaptezi la noile circumstante.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Imaginatia si fantezia joaca un rol important in gandirea ta de astazi, si nu ar trebui sa eziti sa imbratisezi aceasta stare de spirit. Exista o mare putere de extras din sentimentul tau de libertate de a explora si de a visa. Gandirea ta este mai mult o constiinta superioara acum. Ar trebui sa profiti de aceasta perspectiva inalta pentru a vedea lucrurile dintr-un punct de vedere neutru.

Horoscop Leu 11.09.2022

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului