Horoscop Horoscop Leu 11.09.2023

Astazi te poti simti deosebit de aventuros. Ai putea fi tentat sa participi la aventuri riscante, cum ar fi drumetiile in salbaticie. Aceasta nu este o zi buna pentru asta. Planifica o calatorie pentru viitorul apropiat, daca doresti, dar astazi este mai bine sa iti calmezi natura aventuroasa citind, urmarind filme de spionaj sau explorand locuri aproape de casa.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Un eveniment social te-ar putea pune in legatura cu o femeie magnetica care are multe povesti interesante de spus. Probabil ca exagereaza, asa ca nu considera fiecare detaliu drept fapt, dar oricum iti va face placere sa o intalnesti. Nu te angaja in nicio propunere legata de un proiect. Persoana poate fi foarte convingatoare, dar va trebui sa te ganditi cu atentie inainte de a decide.

Horoscop Leu 11.09.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului