Horoscop Horoscop Leu 11.10.2020

Cheltuiesti prea mult in ultima vreme? Astazi ai putea simti efectele acestui lucru. Poate ca va trebui sa astepti pentru a face o achizitie pe care ai dorit-o de mult timp, iar acest lucru ar putea fi frustrant. Totusi, nu iti fa griji. Vei trece prin acest lucru nevatamat, iar articolul va fi in continuare in magazin cand vei avea din nou bani. Relaxeaza-te.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

"Ti-am spus eu!" ar putea fi motto-ul zilei tale. Incearca sa nu vezi asta pe chipurile altora. Intr-adevar, ai puterea de a asista la o actiune si de a vedea imediat consecintele viitoare. Aceste consecinte ar putea duce la anumite tensiuni intr-o zi ca aceasta. Foloseste-ti perceptia si intuitia incredibila pentru a gasi cea mai buna solutie posibila si lucreaza pentru atingerea acestui obiectiv inainte ca lucrurile sa nu scape de sub control.

Horoscop Leu 11.10.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului