Horoscop Horoscop Leu 11.10.2021

Ai multe lucruri de facut astazi, si o mare parte din ele se concentreaza pe finante. Indiferent daca lucrezi la bugete sau investitii, vei termina cu usurinta orice sarcina. In cazul in care vei avea anumite intrebari legate de bugetul tau, sunt sanse sa primesti raspunsurile la care te gandeai. Este posibila o avansare pe plan profesional, daca nu azi, atunci destul de curand.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

O persoana speciala din viata ta s-ar putea simti putin geloasa pe prietenii tai acum. Poate ca ai avut o serie de invitatii care te implica doar pe tine si pe prietenii tai. Ar putea fi o idee buna sa refuzi in favoarea partenerului tau. Obiectivele si proiectele pot fi blocate temporar, ceea ce poate fi frustrant.

Horoscop Leu 11.10.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului