Horoscop Horoscop Leu 11.11.2020

Nu este intotdeauna usor sa te gandesti cum iti merge viata. Imagineaza-ti daca ai fi singur pe lume, fara nimic care sa te impiedice sau sa te forteze sa faci ceva. Cel putin o data pe luna iti dedici o ora pentru a vizualiza cum ar fi viata ta in aceste conditii. Acest lucru te va ajuta sa iti dai seama ce te impiedica astazi.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Parti ale vietii tale pot parea ca jocurile cu gladiatorii din Roma antica. Vestea buna este ca daca cineva se poate ridica deasupra acestei situatii si poate vedea adevarul in aceasta chestiune, esti tu. Fii atent si nu fi prea inversunat in ceea ce priveste rezolvarea problemelor. Acest lucru este posibil sa te adanceasca intr-o mizerie pe care ar trebui sa o eviti. Treaba ta este sa meditezi, nu sa dictezi.

Horoscop Leu 11.11.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului