Horoscop Horoscop Leu 12.01.2021

Astazi te-ai putea indoi de o suma de bani pe care o poti obtine dintr-o tranzactie comerciala. Daca poti, verifica acest lucru inainte de a incepe ceva. Relatiile personale, in special dragostea si romantismul, ar trebui sa fie stabile si pline de satisfactii acum, desi astazi este posibil sa nu ai prea mult timp de petrecut cu cei de care iti pasa.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Inceteaza sa mai faci comparatii, in aceasta zi, iar acest lucru ar fi un bun punct de plecare catre pacea ta spirituala. Daca vei continua sa doresti sa cunosti vietile altora nu vei face altceva decat sa uiti sa le-o prezinti pe a ta. Cel mai bine ar fi bine sa pleci intr-o vacanta la munte pentru relaxare.

Horoscop Leu 12.01.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului