Horoscop Horoscop Leu 12.02.2023

O transformare in cercul tau de prieteni ar putea avea loc astazi si iti poate schimba viata. Cineva interesant s-ar putea muta in apropiere Asteapta-te la conversatii stimulatoare si la informatii noi. Daca nu esti implicat in prezent, aceasta persoana ar putea fi o potentiala dragoste. Macar iti vei face un nou prieten. Arunca o privire atenta si nu initia lucrurile prea repede.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Astazi vei fi placut surprins cand vei observa ca situatia ta financiara este mult mai buna decat ai fi crezut. Ai putea descoperi un talent ascuns de gestionare a banilor pe care nu credeai ca il ai. S-ar putea sa anticipezi si o crestere a veniturilor. Optimismult si entuziasmul te vor conduce in aceasta zi.Sperantele tale pentru viitor par a fi mai intemeiate in realitate decat oricand.

Horoscop Leu 12.02.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului