Horoscop Horoscop Leu 12.12.2022

O baza solida poate fi extrem de importanta pentru tine astazi. Inimile pot fi frante sau castigate, in functie de cat de bine iti joci cartile. Retine ca concurentul lent si constant este cel mai probabil sa castige aceasta cursa. Toate discutiile din lume nu te vor duce nicaieri. Ziua de astazi este despre calitate si actiune. Eforturile nepotrivite vor da rezultate proaste.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating




Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

De multe ori trebuie sa veghezi asupra emotiilor personale. Astazi nu vei face exceptie de la regula. De exemplu, ai putea incerca sa captivezi atentia oamenilor pe care ii admiri. Singura problema este ca la inceput s-ar putea sa nu fie prea receptivi. Incearca sa iti ocupi timpul. Vei avea si alte oportunitati in viitorul apropiat.

Horoscop Leu 12.12.2022

leu

Istoric Leu



horoscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului