Horoscop Horoscop Leu 13.03.2021

Aceasta va fi o zi interesanta si cu siguranta vei fi ocupat. Ai chef sa faci ceva diferit, pe masura ce simtul tau de aventura este accentuat. De ce sa nu inviti cativa prieteni sa iasa cu tine in aceasta dupa-amiaza? Ai putea merge la un film sau te poti plimba prin parc. Esti sigur ca te vei bucura de schimbarea ritmului.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Ai foarte mult de munca astazi si o mare parte din acestea se concentreaza pe finante. Fie ca lucrezi la bugete sau investitii, vei finaliza cu usurinta sarcina. Calculatorul tau de incredere te va ajuta pe masura ce descoperi un nou site web care iti sustine eforturile sau pui o intrebare care ofera iti multe raspunsuri. Progresul favorabil este probabil, daca nu astazi, destul de curand.

Horoscop Leu 13.03.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului