Horoscop Horoscop Leu 13.05.2021

O reuniune de ultim moment la care trebuie sa participi iti da peste cap intreg programul zilei si de parca nu ar fi suficient, te vezi nevoit sa ajuti un coleg mai putin descurcaret, Dupa o asemenea zi nu este de mirare ca te simti obosit si deosebit de iritat, iar cei din familie cu greu iti intra in voie.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Nu fi atat de inspaimantator in afacerile altora astazi. Daca ar fi trebuit sa fii inclus in conversatie, ai fi fost invitat. Suspiciunea actiunilor si a motivelor altora nu le va face decat sa-si piarda increderea in tine. Pastreaza-ti ganduri abrazive si critice. Perfectiunea este un subiect fierbinte in mintea ta. Intelegi ca singura persoana pe care o poti controla in acel departament esti tu.

Horoscop Leu 13.05.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului