Horoscop Horoscop Leu 13.12.2019

Astazi vei fi foarte fermecator. Puterile tale seducatoare vor fi la maximul lor si vor fi cele mai intense din viata ta profesionala. Daca ai anumite dorinte, acesta este momentul sa le exprimi. Nu trebuie decat sa dai voce la ceea ce vrei si sa lasi farmecul sa faca restul.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 03-09 august 2020

Dacă ești rugat să ajuți într-o situație, asta nu înseamnă că trebuie să intri cu bocancii în viața altora și să dai verdicte pentru că nu din acest motiv ești solicitat. Tu ești chemat strict pentru opiniile tale profesionale de valoare și cam acolo ar trebui să te limitezi. Ce aleg alții să facă cu viața lor nu este problema ta și așa ar trebui să rămână cel puțin pentru moment.

Dincolo de problemele relaționale, pe la mijlocul săptămânii se ivesc nişte probleme legate de locuinţă, ce trebuie rezolvate imediat. Poate fi vorba despre o reparaţie care nu mai suportă amânare sau chiar o schimbare a domiciliului.

Horoscop Leu luna august 2020

În luna aceasta riști să te confrunți cu o problemă de sănătate, care se ameliorează rapid și eficient.
Este timpul să iei decizii definitive; nu va fi simplu dar trebuie să o faci , deoarece va fi mai greu să le lași baltă; vor fi situații în care oamenii vor încerca sa te manipuleze cu ”sfaturi” încerca să gândești cât mai rațional și nu pune sentimentele pe primul plan.
In ceea ce privește viața personală a leilor luna aceasta ei sunt indiferenți, plictisiți și chiar egoiști în relație cu partenerul său; spre final pe reprezentanții acestei zodii îi așteaptă surprize în relație .
Partea financiară la început de luna reprezintă o problemă, și venitul leilor nu îi mulțumește deloc, nativii vor avea oportunitatea să beneficieze de noi oferte finanaciare care le vor îmbunatați situația .
Aceasta lună aduce schimbari în bine. Pentru toate situațiile dificile din această perioadă , vine și răsplata. La sfârșitul lunii lucrurile merg foarte bine atât în viața personală cât și profesională.

Horoscop de ieri

Noile initiative intreprinse azi promit mai multe probleme decat rezultate pozitive. In aceasta zi, partenerii si prietenii s-ar putea sa te abandoneze. Raspunsul tau despre abaterile de la plan poate fi foarte puternic. Ai putea fi mai irascibil si predispus la conflicte decat de obicei. Incearca sa fii rabdator cu cei din jur.

Horoscop Leu 13.12.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului