Horoscop Horoscop Leu 14.02.2021

Nu te astepta ca proiectele creative sa mearga fara probleme in aceasta zi. Ai putea experimenta unele dificultati pe care le vei gasi dificil de depasit. Nu te lasa influentat. Doar pune-ti proiectul deoparte si revin-o la el mai tarziu. Un apel telefonic de la un prieten ar putea sa iti aduca unele informatii deranjante care te-ar putea determina sa le transmiti si altora. Inainte de a face asta, ar fi bine sa te asiguri ca ceea ce ai auzit este adevarat.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Va fi o zi destul de suparatoare pentru tine dar va fi ceva la care vei trebui sa te gandesti. Vei realiza ca de cele mai multe ori oamenii din jurul tau te numesc "genial" doar pentru unele reflexe ale tale. In cazul in care te vei decide sa ai putina incredere in tine poti incerca sa te afirmi putin si vei avea parte de unele surprize foarte interesante.

Horoscop Leu 14.02.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului