Horoscop Horoscop Leu 14.02.2024

Poti pastra aceleasi ganduri mereu in capul tau. In fiecare zi poti elabora un scenariu diferit pentru a schimba modul in care aceasta se incheie. Stind ca vei ajunge la aceasta decizie critica la un moment dat in viata ta, de ce sa nu experimentezi acum toate solutiile? Ramai calm si intoarce-te spre ceilalti atunci cand intri intr-o situatie dificila de-a lungul drumului.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi in care trebuie sa te adaptezi la situatii. Nu lua nimic prea in serios si abtine-te sa iei decizii majore. S-ar putea sa ai senzatia ca ceva sau cineva lucreaza in culise fara sa-ti dai seama. Incredete in instinctele tale. Vezi ce poti face pentru a acoperi decalajul dintre realitate si ceea ce simti din lumea spirituala.

Horoscop Leu 14.02.2024

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului