Horoscop Horoscop Leu 15.03.2018

Este un moment potrivit sa profiti de putina singuratate pentru a urmari cateva goluri. Concentrarea si imaginatia ta functioneaza la un nivel foarte inalt si este posibil sa nu te mai opresti din lucru pana nu termini complet. Daca incepi un proiect, probabil ca vei reusi destul de multe si daca te vei implica afaceri si bani, vei avea succes.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 21 – 27 octombrie 2019

Inceputul saptamanii pare sa fie fericit si calm. Probabil ca vizitezi locuri spirituale care iti aduc liniste sufleteasca. Cu ajutorul intelepciunii, anumite dispute cu partenerul pot fi rezolvate in aceasta saptamana. Spre sfarsitul saptamanii vei cheltui bani pentru a aduce un confort in casa. Daca esti singur exista sanse mari sa intalnesti o persona a carei companie iti va aduce fericire si cu care vei dezvolta o relatie stransa pe viitor.

Horoscop Leu luna octombrie 2019

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te simti de parca capul tau este in nori astazi. Dupa ritmul frenetic pe care l-ai mentinut la serviciu, mintea ta pare sa fie in alta parte ceva timp. Este posibil ca oamenii sa fie nevoiti sa repete intrebarile de mai multe ori inainte de a le raspunde. Ei vor crede ca esti amuzant, la fel si tu. Incearca sa te relaxezi si sa te distrezi in starea ta ametita!

Horoscop Leu 15.03.2018

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului