Horoscop Horoscop Leu 15.11.2022

Astazi ar trebui sa arati si sa te simti grozav si s-ar putea sa atragi priviri admirative din partea trecatorilor de pe strada. Sexul si dragostea ar putea fi in mintea ta si probabil ca vrei sa-ti petreci ziua cu cineva special. De asemenea, poti canaliza acele sentimente in activitati creative de un fel. S-ar putea sa-ti vina in cale informatii care sa-ti puna mintea la lucru. Profita din plin de asta!

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating




Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Ziua de astazi este una dintre acele zile in care prosperitatea este mult mai aproape decat crezi. Vei gasi ceea ce cauti, dar depinde de tine sa faci primul pas pentru a merge dupa el. Mai mult ca sigur, cauti raspunsuri solide la intrebarile tale profunde si investigative. Nu-ti lasa mintea curioasa sa se odihneasca pana nu gasesti raspunsurile.

Horoscop Leu 15.11.2022

leu

Istoric Leu



horoscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului