Horoscop Horoscop Leu 16.03.2023

Ziua de astazi va fi ciudata. Toti cei pe care ii cunosti par sa fie intr-o dispozitie proasta. Cu toate acestea, ai farmecul si perseverenta de a ii scoate de sub acel nor negru. Acorda atentie oricaror invitatii sociale pe care le primesti, deoarece este posibil sa faci cateva contacte profesionale importante daca mergi.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Vei ajunge mult mai departe decat crezi astazi, chiar si cu un efort minim. Exista o multime de cai de luat acum, asa ca, chiar daca una este blocata, intotdeauna exista alta la care poti ajunge cu usurinta. In curand vei ajunge la destinatie dar trucul este sa continui sa te misti. Nu te bloca intr-un singur loc cu motorul pornit.

Horoscop Leu 16.03.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului