Horoscop Horoscop leu 16.04.2012

Ai mare grija ce faci la primul impuls, pentru ca poti fi neatent si poti declansa altuia un mic dezastru. Poate pe tine nu te afecteaza deloc, nici nu-ti dai seama de fapt ca ai generat o criza, dar in urma ta cineva trage ponoasele gestului tau inconstient.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 02.10.2020

Esti singur din punct de vedere tehnic, dar foarte profund implicat cu cineva? Daca da, nu te mira daca azi prelungesti sau primesti o propunere de casatorie. Evenimentele recente v-au adus foarte aproape si au intensificat foarte mult legatura dintre voi. Partenerul tau ar putea dori sa legalizeze aceasta obligatiune. Tu? Daca exista chiar si cea mai mica indoiala, acorda-ti timp pentru a te gandi. Actionarea din impuls nu este o idee buna acum.

Horoscop de ieri

Esti implicat intr-un proiect creativ care implica tehnologie moderna? Daca da, progresul ar putea fi realizat cu pasi mari, incepand de astazi. O pauza norocoasa te-ar putea indrepta intr-o noua directie care poate adauga profunzime si dimensiune muncii tale. Relatiile cu colegii ar trebui sa fie calde, congeniale si de sustinere. Exista un sentiment de unitate care strabate grupul si care adauga energie si entuziasm. Iti vor placea rezultatele eforturilor tale.

Horoscop leu 16.04.2012

leu

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului