Horoscop Horoscop Leu 16.09.2020

Lasa-ti deoparte natura de afacerist si concentreaza-te pe sentimentele tale. Poate ca iti protejezi putin emotiile, dar iti dai seama ca o mare parte din ceea ce simti este cel mai bine experimentat prin exprimarea celorlalti. Intinde-te, respira adanc si incearca sa iei legatura cu ceea ce crezi cu adevarat ca este inima problemei.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

O cantitate abundenta de energie fizica si mentala ar putea sa se concentreze astazi asupra activitatilor psihice, metafizice sau spirituale. Te simti deosebit de intuitiv. Un canal posibil pentru toata aceasta energie este slujirea altora, poate prin consiliere. Ti-ai putea dori, de asemenea, sa iti scrii ideile pe orice subiect care te intereseaza cel mai mult.

Horoscop Leu 16.09.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului