Horoscop Horoscop Leu 16.11.2022

Astazi s-ar putea sa cunosti un nou prieten. Oamenii tind sa se simta confortabil in preajma ta, chiar daca sunt diferiti. Asta pentru ca de obicei accepti faptul ca toata lumea este diferita si asta e in regula. Aceasta este o calitate rara si speciala – nu toata lumea este la fel de deschisa ca tine! Planifica sa faci ceva cu noul tau prieten sau sa iesi cu o alta persoana speciala, daca este posibil. Nu vor lipsi persoanele interesate sa petreaca timp cu tine.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating




Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

O sarcina sau un obiectiv specific ar putea sa te faca sa efectuezi multe apeluri, sa scrii multe scrisori sau sa faci multe drumuri cu masina. Te simti mai ales hotarat. Vei reusi acest lucru sau orice altceva incerci astazi. Conversatiile vor fi productive si te pot stimula in proiecte noi.

Horoscop Leu 16.11.2022

leu

Istoric Leu



horoscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului