Horoscop Horoscop Leu 17.05.2022

S-ar putea sa fie nevoie sa adopti o abordare mai disciplinata astazi. Incearca sa nu fii atat de aspru si limitativ cu cuvintele tale. Oamenii raspund mai bine la expresiile reconfortante si la un ton simpatic. Faptele reci, abrazive nu vor face decat sa agraveze o rana existenta. Tonifica lucrurile si aloca-ti un timp de liniste pentru a fi singur si pentru a iti contempla starea sufleteasca.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Ar trebui sa descoperi ca starea de spirit generala a zilei este favorabila personalitatii tale. Profita de aceasta ocazie pentru a prezenta lumii mai multe ganduri si idei. Lasa-ti vocea sa fie auzita si foloseste-o cu forta si vigoare. Ai parteneri si prieteni care sunt dornici sa auda ce ai in minte. Angajeaza-te in lupta verbala si vei descoperi ca poti invata multe despre tine si despre ceilalti.

Horoscop Leu 17.05.2022

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului