Horoscop Horoscop Leu 17.07.2017

Unele probleme recente cu prietenii iti vor strica inceputul zilei de azi, dar totul va fi trecator. Probabil ca lucrul la serviciu iti va ocupa majoritatea timpului si vei reusi sa te gandesti la lucruri care te relaxeaza. Cu toate astea este indicat sa iti gasesti ceva timp pentru a separa prietenii apropiati de cei de ocazie.

Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Parti ale vietii tale pot parea ca jocurile cu gladiatorii din Roma antica. Vestea buna este ca daca cineva se poate ridica deasupra acestei situatii si poate vedea adevarul in aceasta chestiune, esti tu. Fii atent si nu fi prea inversunat in ceea ce priveste rezolvarea problemelor. Acest lucru este posibil sa te adanceasca intr-o mizerie pe care ar trebui sa o eviti. Treaba ta este sa meditezi, nu sa dictezi.

Horoscop Leu 17.07.2017

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului