Horoscop Horoscop Leu 17.08.2020

Chiar daca te simti in forma si crezi ca poti face totul de unul singur, la locul de munca ar fi indicat sa tii cont si de sfaturile colegilor daca vrei sa fie totul asa cum ai sperat. Ar fi bine sa nu te lasi cuprins de preocuparile de la serviciu si acorda mai multa atentie activitatilor casnice dar nu uita nici de nevoile partenerului de viata. Exista posibilitatea sa afli de la un prieten apropiat ca o ruda mai in varsta are anumite probleme de sanatate ce necesita supraveghere.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Astazi te vei simti foarte obosit si nu ai nici un chef pentru iesirile cu prietenii. Vei dori sa stai sa te relexezi si sa te odihnesti cat mai mult. Ar fi indicat sa fii foarte atent la felul in care te exprimi deoarece te vei putea certa cu cei din jurul tau din cauza problemelor de comunicare.

Horoscop Leu 17.08.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului