Horoscop Horoscop Leu 17.08.2020

Chiar daca te simti in forma si crezi ca poti face totul de unul singur, la locul de munca ar fi indicat sa tii cont si de sfaturile colegilor daca vrei sa fie totul asa cum ai sperat. Ar fi bine sa nu te lasi cuprins de preocuparile de la serviciu si acorda mai multa atentie activitatilor casnice dar nu uita nici de nevoile partenerului de viata. Exista posibilitatea sa afli de la un prieten apropiat ca o ruda mai in varsta are anumite probleme de sanatate ce necesita supraveghere.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna septembrie 2020

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

De obicei ai tendinta de a fi cu picioarele pe pamant si practic, dar acum iti vine sa te rasfeti cu niste zboruri fanteziste. Romanele romantice sau fanteziste ar putea fi deosebit de atragatoare acum. S-ar putea chiar sa te joci cu ideea de a scrie una a ta. Daca in prezent esti implicat romantic, persoana iubita ar putea dori sa faca ceva special cu tine in seara asta. Bucura-te de ziua ta.

Horoscop Leu 17.08.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului