Horoscop Horoscop Leu 17.09.2019

S-ar putea sa simti nevoia sa actionezi agresiv in ceea ce priveste aceasta perioada climatica din viata ta, datorita tendintelor pe termen lung. Astazi exista energie expansiva care te incurajeaza sa iei masuri. Poate exista opozitie, dar retine ca ai o putere mare de partea ta. Razboinicul din tine este gata de lupta.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

In aceasta zi vei incepe o noua afacere ce iti va aduce o suma importanta de bani. Pe langa bani vei avea ocazia sa cunosti cateva persoane noi cu care vei lega prietenii. Exista posibilitatea sa semnezi noi contracte si sa primesti noi informatii legate de un eveniment foarte important la care doreai sa participi. Prin urmare vei avea parte de o zi minunata.

Horoscop Leu 17.09.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului