Horoscop Horoscop Leu 18.08.2016

Astazi vei avea agenda plina cu intalniri de afaceri si prietenii. Te vei putea pregati pentru o calatorie dar nu vei avea detalii prea concrete asupra acestei calatorii. Incearca sa iti faci ordine in planurile de viitor. Ar fi indicat sa ai grija de sanatatea ta si sa nu uiti sa te odihnesti.

Horoscop saptamanal Leu 14-20 octombrie octombrie 2019

Interactiunea cu membrii mai in varsta din familia ta va fi inteleapta si plina de sugestii interesante.
O experienta din aceasta saptamana iti va da ocazia sa intelegi modul in care gandesc alte persoane largindu-ti perspectiva cu privire la lucrurile pe care le poti obtine.
In weekend te vei intalni cu persoane care te motiveaza sa incerci lucruri noi.

Horoscop Leu luna octombrie 2019

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Astazi vei avea parte de succes in tot ceea ce faci. Proiectele pe care le ai in desfasurare iti pot aduce astazi noi oportunitati de castig. Vei avea posibilitatea sa intalnesti noi colaboratori cu care vei reusi sa incepi noi afaceri cu care te vei putea extinde chiar si in tari straine.

Horoscop Leu 18.08.2016

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului