Horoscop Horoscop Leu 19.09.2020

De obicei ai tendinta de a fi cu picioarele pe pamant si practic, dar acum iti vine sa te rasfeti cu niste zboruri fanteziste. Romanele romantice sau fanteziste ar putea fi deosebit de atragatoare acum. S-ar putea chiar sa te joci cu ideea de a scrie una a ta. Daca in prezent esti implicat romantic, persoana iubita ar putea dori sa faca ceva special cu tine in seara asta. Bucura-te de ziua ta.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Te simti deosebit de inspirat. Gandurile tale sunt mai concentrate decat de obicei si mintea ta este mult mai agera. O intalnire promisa cu prietenii sau cu cei dragi poate intarzia, dar va avea loc. Informatiile despre posibile oportunitati de afaceri pot aparea prin momente periodice si, daca iti plac, verifica-le. Perspectiva cu privire la orice iti apare astazi este deosebit de stralucitoare.

Horoscop Leu 19.09.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului