Horoscop Horoscop Leu 19.10.2020

Chiar daca sanatatea ta nu este la cel mai bun nivel, se pare ca cauza lipsei de energie este legata de stresul pe care l-ai avut in aceasta saptamana. Anumite dureri te pun pe ganduri, asa ca cel mai bine ar fi sa faci o programare la doctor. Incearca sa nu te gandesti la bani cand este vorba despre sanatate, fiindca poti face economii din alta parte.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Poti fi atent ca un vultur ce-si urmareste prada, dar trebuie sa fii atent cand semnezi orice documente importante. In special, brokerii si dealerii pot suferi pierderi grave daca nu iau masurile de precautie necesare pentru a evita problemele. Te vei simti putin pierdut intr-un labirint de probleme si situatii dificile. Cu toate acestea, vei gasi o cale de iesire. Iti place sa te afli intr-o pozitie de conducere la locul de munca din care ii indrumezi pe ceilalti. In timp ce vei fi apreciat pentru realizari dar va trebui sa suporti si greutatea daca ceva nu merge bine.

Horoscop Leu 19.10.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului